Massages


Voor de volledigheid wijzen wij er graag op dat wij GEEN erotische massages verzorgen.


Aromamassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling verschilt per persoon omdat het mengsel wordt afgestemd op de reden van de massage. De combinatie is bepalend voor het effect van de massage.

Om een speciaal op jou afgestemde olie te kunnen maken, vindt er voor de behandeling een korte intake plaats, zodat je gemasseerd wordt met de olie het beste bij je past.

Massage van 60 minuten waarbij gebruik wordt gemaakt van de Jadesteen. Jade is een groen gekleurde edelsteen die een bijzondere uitwerking heeft op ons lichaam en geest. Jade is een symbool van liefde en deugd. In de meeste Aziatische culturen is Jade een status symbool.

Jade reinigt en bevrijdt de aura van alle negatieve invloeden. Het trekt positieve energie aan en beschermt tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. Jade herstelt de vitaliteit en geeft levenslust. Jade heeft een evenwichtig en harmoniserend effect. Het stimuleert de creativiteit en de mentale flexibiliteit. Het reinigt de interne organen en spierweefsels.

Heeft u na een dag hard werken behoefte aan ontspanning, dan is een bezoek aan de "Tana Beauty en Relaxing" Salon een weldaad voor lichaam en geest.

Tegenwoordig hebben veel mensen te maken met stress, bijvoorbeeld op het werk of op school. Stress veroorzaakt gespannen spieren (spierpijn). Heeft u het gevoel dat u gespannen of gestresst bent, dan is een anti-stress massage voor u uitermate geschikt.

Thaise massage vindt zijn wortels in het Oriental Bodywork zoals de Indiase Ayurvedische yoga en massage, de Japanse shiatsu en de Chinese acupunctuur en Tuina Massage. De Thaise massage vorm is overgeleverd en vastgelegd als heilige tekst op palmbladeren en muurschilderingen o.a. in de bekende tempel Wat Poh in Bangkok. Zelfs tegenwoordig worden er nog massages en cursussen in de tempel gegeven.

In een Thaise massage wordt vanuit zowel, rugligging, buik- zijligging en ook uit zittende positie gewerkt. De kleding wordt aangehouden. Het speciale van deze vorm is dat er een speciale afstemming is tussen gever en ontvanger met name in de bijzondere stretchings.

Thaise Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd, is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden.

Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed.

U kunt uw massage ook prima combineren met een verkwikkende infraroodsauna. Door de aangename warmte worden uw spieren op een zeer prettige manier ontspannen.

De infrarood sauna maakt gebruik van stralingswarmte om direct in het lichaamsweefsel tot een diepte van ca. 4 cm door te dringen. Zodra u de infrarood sauna binnen gaat, ervaart u het kalmerende effect van de droge warmte.Facials, Scrubs, Verwenpakketten

De speciale verwenpakketten van Tana maken van u in 2 of 3 uur tijd een herboren mens. Onze zorgvuldig samengestelde pakketten vormen de ultieme ervaring in ontspanning en welzijn.

Door een ervaren masseuse wordt u ondergedompeld in een ongekend behaaglijk gevoel. Alle stress valt van u af, uw zintuigen worden aangenaam geprikkeld en uw geest komt tot rust.

Gun het u zelf af en toe, want u bent het waard. Natuurlijk voor haar én voor hem! Samen genieten met uw partner, vriend of vriendin kan natuurlijk ook.

Afhankelijk van het door u gewenste effect en de conditie van uw huid kunnen wij een bepaald pakket adviseren, maar u mag natuurlijk ook zelf een pakket selecteren dat bij u past. Het belangrijkste is dat u na afloop volkomen ontspannen bent en de hele wereld weer aan kunt.